[BUGFIX] #hashtag - Links don't work 27/22527/3
authorNicole Cordes <cordes@cps-it.de>
Tue, 23 Jul 2013 21:34:08 +0000 (23:34 +0200)
committerNicole Cordes <typo3@cordes.co>
Tue, 23 Jul 2013 21:45:57 +0000 (23:45 +0200)
If you click a hash tag, you get an error:
The Twitter REST API v1 is no longer active. Please migrate to API v1.1.

Resolves: #50344
Releases: 1.0
Change-Id: I32ce94083709ba33af8c61d51af839e1e2359f29
Reviewed-on: https://review.typo3.org/22527
Reviewed-by: Nicole Cordes
Tested-by: Nicole Cordes
Classes/UserFunction/user_wttwitter_userfunction.php

index ea292d9..bf9d268 100644 (file)
@@ -101,7 +101,7 @@ class user_wttwitteruserfunction {
                foreach ((array)$arr_result3[0] as $value) { // one loop for every twittername in string
                        $value = trim($value); // trim it
                        if (!empty($value)) { // if there is a value
-                               $typolinkconf = array('parameter' => 'http://search.twitter.com/search?q=%23' . str_replace('#', '', $value)); // typolink configuration
+                               $typolinkconf = array('parameter' => 'https://twitter.com/search?q=%23' . str_replace('#', '', $value)); // typolink configuration
                                $typolinkconf = array_merge((array)$conf['typolink.'], $typolinkconf); // get params from typoscript
                                $string = str_replace($value, $this->cObj->typolink($value, $typolinkconf), $string); // replace each url with typolink
                        }