[BUGFIX] Working in IE, not working in FF/Safari/Opera 29/17329/4
authorWolfgang Becker <wolfgang.becker@visionate.com>
Thu, 3 Jan 2013 10:39:59 +0000 (11:39 +0100)
committerSimon Schaufelberger <simonschaufi@googlemail.com>
Fri, 25 Jan 2013 17:56:59 +0000 (18:56 +0100)
Resolves: #9381
Releases: 1.5.2

Change-Id: I4d9a06b9cacab3f2bd48107663a204db9782059e
Reviewed-on: https://review.typo3.org/17329
Reviewed-by: Simon Schaufelberger
Tested-by: Simon Schaufelberger
pi1/class.tx_macinabanners_pi1.php

index ec01d00..0e160e4 100755 (executable)
@@ -339,6 +339,7 @@ class tx_macinabanners_pi1 extends tslib_pibase {
                                                $linkArray = explode(' ', $row['url']);
                                                $clickTAG = t3lib_div::getIndpEnv('TYPO3_SITE_URL') . $this->cObj->getTypoLink_URL( $GLOBALS['TSFE']->id, array( "no_cache" => 1 , $this->prefixId . "[banneruid]" => $row['uid'] ) );
                                        }
+
                                        $banner = "\n<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"" . $row['flash_width'] . "\" height=\"" . $row['flash_height'] . "\">\n";
                                        $banner .= "<param name=\"movie\" value=\"uploads/tx_macinabanners/" . $row['swf'] . "\" />\n";
                                        $banner .= "<param name=\"quality\" value=\"high\" />\n";