[BUGFIX] Fix double slashes in RequireJS config of install tool 70/57470/2
authorBenni Mack <benni@typo3.org>
Wed, 4 Jul 2018 19:37:39 +0000 (21:37 +0200)
committerFrank Naegler <frank.naegler@typo3.org>
Thu, 5 Jul 2018 07:43:27 +0000 (09:43 +0200)
RequireJS configs do not have a slash at the end of the path.

The Debug Console shows that files are loaded with double
slashes in the install tool, so they should be avoided.

Resolves: #85481
Releases: master
Change-Id: I80326d176c6dbd54847f1c188d312da1c5e55078
Reviewed-on: https://review.typo3.org/57470
Tested-by: TYPO3com <no-reply@typo3.com>
Reviewed-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Tested-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Reviewed-by: Daniel Goerz <ervaude@gmail.com>
Tested-by: Daniel Goerz <ervaude@gmail.com>
Reviewed-by: Frank Naegler <frank.naegler@typo3.org>
Tested-by: Frank Naegler <frank.naegler@typo3.org>
typo3/sysext/install/Resources/Public/JavaScript/RequireJSConfig.js

index fab066d..7f178c7 100644 (file)
@@ -2,8 +2,8 @@ var require = {
   baseUrl: '',
   urlArgs: 'bust=' + (new Date()).getTime(),
   paths: {
-    'TYPO3/CMS/Backend': 'sysext/backend/Resources/Public/JavaScript/',
-    'TYPO3/CMS/Install': 'sysext/install/Resources/Public/JavaScript/Modules/',
+    'TYPO3/CMS/Backend': 'sysext/backend/Resources/Public/JavaScript',
+    'TYPO3/CMS/Install': 'sysext/install/Resources/Public/JavaScript/Modules',
     'jquery': 'sysext/core/Resources/Public/JavaScript/Contrib/jquery/jquery.min',
     'jquery.clearable': 'sysext/backend/Resources/Public/JavaScript/jquery.clearable',
     'TYPO3/CMS/Core/Contrib/jquery.minicolors': 'sysext/core/Resources/Public/JavaScript/Contrib/jquery.minicolors',