[BUGFIX] NotFound image uses wrong path in frontend 38/45838/2
authorWouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Tue, 12 Jan 2016 10:37:53 +0000 (11:37 +0100)
committerBenni Mack <benni@typo3.org>
Tue, 12 Jan 2016 15:32:01 +0000 (16:32 +0100)
Resolves: #72646
Releases: master,7.6
Change-Id: I5242c35a2af4e7ab7bef6015beb2ffb2e78536d4
Reviewed-on: https://review.typo3.org/45838
Reviewed-by: Benni Mack <benni@typo3.org>
Tested-by: Benni Mack <benni@typo3.org>
typo3/sysext/frontend/Classes/ContentObject/ContentObjectRenderer.php

index 8f4194e..8eeb982 100644 (file)
@@ -4775,7 +4775,7 @@ class ContentObjectRenderer
                 if ($conf['iconCObject']) {
                     $icon = $this->cObjGetSingle($conf['iconCObject'], $conf['iconCObject.'], 'iconCObject');
                 } else {
-                    $notFoundThumb = ExtensionManagementUtility::extPath('core') . 'Resources/Public/Images/NotFound.gif';
+                    $notFoundThumb = ExtensionManagementUtility::siteRelPath('core') . 'Resources/Public/Images/NotFound.gif';
                     $sizeParts = array(64, 64);
                     if ($GLOBALS['TYPO3_CONF_VARS']['GFX']['thumbnails']) {
                         // using the File Abstraction Layer to generate a preview image
@@ -4808,7 +4808,7 @@ class ContentObjectRenderer
                         $urlPrefix = $tsfe->absRefPrefix;
                     }
                     $icon = '<img src="' . htmlspecialchars($urlPrefix . $icon) . '"' .
-                            'width="' . (int)$sizeParts[0] . '" height="' . (int)$sizeParts[1] . '" ' .
+                            ' width="' . (int)$sizeParts[0] . '" height="' . (int)$sizeParts[1] . '" ' .
                             $this->getBorderAttr(' border="0"') . '' . $this->getAltParam($conf) . ' />';
                 }
             } else {