Fixed bug #10846: htmlArea RTE: Missing icon in default skin of Language extension
authorStanislas Rolland <typo3@sjbr.ca>
Sat, 4 Apr 2009 00:41:12 +0000 (00:41 +0000)
committerStanislas Rolland <typo3@sjbr.ca>
Sat, 4 Apr 2009 00:41:12 +0000 (00:41 +0000)
git-svn-id: https://svn.typo3.org/TYPO3v4/Core/trunk@5279 709f56b5-9817-0410-a4d7-c38de5d9e867

ChangeLog
typo3/sysext/rtehtmlarea/ChangeLog
typo3/sysext/rtehtmlarea/extensions/Language/skin/images/show-language-marks.gif [new file with mode: 0644]

index be334f4..28d303b 100755 (executable)
--- a/ChangeLog
+++ b/ChangeLog
@@ -6,6 +6,7 @@
        * Fixed bug #10843: htmlArea RTE: IE7 complains when reference is made to attribute xml:lang
        * Fixed bug #10844: htmlArea RTE: IE8 creates erroneous ranges when selection is empty
        * Fixed bug #10845: htmlArea RTE: Incorrect XCLASS in class.tx_rtehtmlarea_editormode.php
+       * Fixed bug #10846: htmlArea RTE: Missing icon in default skin of Language extension
 
 2009-04-03  Patrick Broens  <patrick@patrickbroens.nl>
 
index d38d32f..db9f10c 100644 (file)
@@ -6,6 +6,7 @@
        * Fixed bug #10843: htmlArea RTE: IE7 complains when reference is made to attribute xml:lang
        * Fixed bug #10844: htmlArea RTE: IE8 creates erroneous ranges when selection is empty
        * Fixed bug #10845: htmlArea RTE: Incorrect XCLASS in class.tx_rtehtmlarea_editormode.php
+       * Fixed bug #10846: htmlArea RTE: Missing icon in default skin of Language extension
 
 2009-04-02  Stanislas Rolland  <typo3@sjbr.ca>
 
diff --git a/typo3/sysext/rtehtmlarea/extensions/Language/skin/images/show-language-marks.gif b/typo3/sysext/rtehtmlarea/extensions/Language/skin/images/show-language-marks.gif
new file mode 100644 (file)
index 0000000..b4f0876
Binary files /dev/null and b/typo3/sysext/rtehtmlarea/extensions/Language/skin/images/show-language-marks.gif differ