[BUGFIX] Point new user to correct folder on first install 53/52353/3
authorFrans Saris <franssaris@gmail.com>
Tue, 4 Apr 2017 07:23:51 +0000 (09:23 +0200)
committerWouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Wed, 5 Apr 2017 18:13:37 +0000 (20:13 +0200)
The FIRST_INSTALL needs to be created in the web root of your project
and not in the root of your project as that can be below the web root.

Releases: master
Resolves: #80671
Change-Id: Ib6ffc32e93b18d6792193761970fa9c1c866ba4f
Reviewed-on: https://review.typo3.org/52353
Tested-by: TYPO3com <no-reply@typo3.com>
Reviewed-by: Thomas Hohn <thomas@hohn.dk>
Reviewed-by: Mona Muzaffar <mona.muzaffar@gmx.de>
Tested-by: Mona Muzaffar <mona.muzaffar@gmx.de>
Reviewed-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Tested-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
typo3/sysext/install/Resources/Private/Templates/Action/Common/FirstInstall.html

index f8b295c..b585502 100644 (file)
@@ -18,7 +18,7 @@
                                <div class="panel-body">
                                        <p>
                                                To proceed with the installation, create the file <strong>FIRST_INSTALL</strong>
-                                               in your root directory.
+                                               in your web root directory.
                                                The filename is case-sensitive but the file itself can be empty.
                                        </p>
                                        <p>