[TASK] Fix click path to configure trustedHostsPattern 42/57942/2
authorJan Helke <typo3@helke.de>
Fri, 17 Aug 2018 08:19:32 +0000 (10:19 +0200)
committerWouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Fri, 17 Aug 2018 09:33:36 +0000 (11:33 +0200)
Replace the click path from the old install tool with the one of
the new admin tools.

Releases: master
Resolves: #85885
Change-Id: I3bedae58ee4a020a4edbbc0fcf8df1be25e15430
Reviewed-on: https://review.typo3.org/57942
Tested-by: TYPO3com <no-reply@typo3.com>
Reviewed-by: Christian Kuhn <lolli@schwarzbu.ch>
Tested-by: Christian Kuhn <lolli@schwarzbu.ch>
Reviewed-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
Tested-by: Wouter Wolters <typo3@wouterwolters.nl>
typo3/sysext/install/Classes/SystemEnvironment/SetupCheck.php

index 4b2795e..84b85a0 100644 (file)
@@ -63,8 +63,9 @@ class SetupCheck implements CheckInterface
     {
         if ($GLOBALS['TYPO3_CONF_VARS']['SYS']['trustedHostsPattern'] === GeneralUtility::ENV_TRUSTED_HOSTS_PATTERN_ALLOW_ALL) {
             $this->messageQueue->enqueue(new FlashMessage(
-                'Trusted hosts pattern is configured to allow all header values. Check the pattern defined in Install'
-                    . ' Tool -> All configuration -> System -> trustedHostsPattern and adapt it to expected host value(s).',
+                'Trusted hosts pattern is configured to allow all header values. Check the pattern defined in Admin'
+                    . ' Tools -> Settings -> Configure Installation-Wide Options -> System -> trustedHostsPattern'
+                    . ' and adapt it to expected host value(s).',
                 'Trusted hosts pattern is insecure',
                 FlashMessage::WARNING
             ));
@@ -79,8 +80,9 @@ class SetupCheck implements CheckInterface
                 $this->messageQueue->enqueue(new FlashMessage(
                     'The trusted hosts pattern will be configured to allow all header values. This is because your $SERVER_NAME:[defaultPort]'
                         . ' is "' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . ':' . $defaultPort . '" while your HTTP_HOST:SERVER_PORT is "'
-                        . $_SERVER['HTTP_HOST'] . ':' . $_SERVER['SERVER_PORT'] . '". Check the pattern defined in Install Tool -> All'
-                        . ' configuration -> System -> trustedHostsPattern and adapt it to expected host value(s).',
+                        . $_SERVER['HTTP_HOST'] . ':' . $_SERVER['SERVER_PORT'] . '". Check the pattern defined in Admin'
+                        . ' Tools -> Settings -> Configure Installation-Wide Options -> System -> trustedHostsPattern'
+                        . ' and adapt it to expected host value(s).',
                     'Trusted hosts pattern mismatch',
                     FlashMessage::ERROR
                 ));