[BUGFIX] Fix wrong JS function name in RTE
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / rtehtmlarea / Classes / BrowseLinks.php
index c371c82..2a501d5 100644 (file)
@@ -610,7 +610,7 @@ class BrowseLinks extends \TYPO3\CMS\Recordlist\Browser\ElementBrowser {
                                                        // URL + onclick event:
                                                        $onClickEvent = '';
                                                        if (isset($v[$k2i . '.']['target'])) {
                                                        // URL + onclick event:
                                                        $onClickEvent = '';
                                                        if (isset($v[$k2i . '.']['target'])) {
-                                                               $onClickEvent .= 'TYPO3\\CMS\\Recordlist\\Browser\\ElementBrowser_setTarget(\'' . $v[($k2i . '.')]['target'] . '\');';
+                                                               $onClickEvent .= 'browse_links_setTarget(\'' . $v[($k2i . '.')]['target'] . '\');';
                                                        }
                                                        $v[$k2i . '.']['url'] = str_replace('###_URL###', $this->siteURL, $v[$k2i . '.']['url']);
                                                        if (substr($v[$k2i . '.']['url'], 0, 7) == 'http://' || substr($v[$k2i . '.']['url'], 0, 7) == 'mailto:') {
                                                        }
                                                        $v[$k2i . '.']['url'] = str_replace('###_URL###', $this->siteURL, $v[$k2i . '.']['url']);
                                                        if (substr($v[$k2i . '.']['url'], 0, 7) == 'http://' || substr($v[$k2i . '.']['url'], 0, 7) == 'mailto:') {