[BUGFIX] Fix broken @types/jquery and update npm packages
[Packages/TYPO3.CMS.git] / Build / package.json
index 9e15144..b9b6519 100644 (file)
@@ -9,19 +9,19 @@
   "license": "GPL-2.0+",
   "devDependencies": {
     "@claviska/jquery-minicolors": "^2.2.6",
-    "@types/bootstrap": "*",
+    "@types/bootstrap": "^3.3.34",
     "@types/ckeditor": "0.0.38",
-    "@types/imagesloaded": "^4.1.0",
-    "@types/jasmine": "^2.5.35",
-    "@types/jquery": "*",
-    "@types/jqueryui": "*",
+    "@types/imagesloaded": "^4.1.1",
+    "@types/jasmine": "^2.5.53",
+    "@types/jquery": "2.0.47",
+    "@types/jqueryui": "^1.11.34",
     "@types/nprogress": "*",
     "@types/requirejs": "*",
     "@typo3/icons": "^1.4.1",
     "autoprefixer": "^6.3.7",
-    "autosize": "^3.0.20",
+    "autosize": "^3.0.21",
     "bootstrap-sass": "^3.3.7",
-    "bootstrap-slider": "^9.7.3",
+    "bootstrap-slider": "^9.8.0",
     "chosen-js": "^1.7.0",
     "ckeditor": "^4.7.1",
     "cropper": "^2.3.4",
     "grunt-sass": "^2.0.0",
     "grunt-stylelint": "^0.7.0",
     "grunt-tslint": "^5.0.1",
-    "imagesloaded": "^4.1.1",
-    "jasmine-core": "~2.6.0",
+    "imagesloaded": "^4.1.3",
+    "jasmine-core": "^2.6.4",
     "jquery": "^3.2.1",
-    "jquery-ui": "^1.11.4",
+    "jquery-ui": "^1.12.1",
     "karma": "^1.3.0",
-    "karma-chrome-launcher": "^2.0.0",
+    "karma-chrome-launcher": "^2.2.0",
     "karma-coverage": "^1.0.0",
     "karma-firefox-launcher": "^1.0.0",
     "karma-ie-launcher": "^1.0.0",
@@ -66,8 +66,8 @@
     "stylefmt": "^5.3.0",
     "taboverride": "^4.0.3",
     "tagsort": "1.4.0",
-    "tslint": "^5.4.2",
-    "typescript": "^2.3.4"
+    "tslint": "^5.4.3",
+    "typescript": "^2.4.1"
   },
   "scripts": {
     "build-css": "./node_modules/.bin/grunt css",
@@ -76,5 +76,9 @@
     "format": "./node_modules/.bin/grunt format",
     "update": "./node_modules/.bin/grunt update",
     "lint": "./node_modules/.bin/grunt lint"
+  },
+  "dependencies": {
+    "anymatch": "^1.3.0",
+    "request": "^2.81.0"
   }
 }