Fixed bug #13245: Render Access Lists settings in be_groups configuration as checkbox...
[Packages/TYPO3.CMS.git] / t3lib / stddb / tbl_be.php
index 7b6fe95..7282a18 100644 (file)
@@ -144,7 +144,6 @@ $TCA['be_users'] = array(
                                'size' => '3',
                                'maxitems' => '10',
                                'autoSizeMax' => 10,
-                               'renderMode' => $GLOBALS['TYPO3_CONF_VARS']['BE']['accessListRenderMode'],
                                'iconsInOptionTags' => 1,
                                'wizards' => array(
                                        '_PADDING' => 1,
@@ -458,7 +457,6 @@ $TCA['be_groups'] = array(
                                'size' => '3',
                                'maxitems' => 20,
                                'autoSizeMax' => 10,
-                               'renderMode' => $GLOBALS['TYPO3_CONF_VARS']['BE']['accessListRenderMode'],
                                'iconsInOptionTags' => 1,
                                'wizards' => array(
                                        '_PADDING' => 1,
@@ -677,7 +675,6 @@ $TCA['be_groups'] = array(
                                'size' => '5',
                                'autoSizeMax' => 50,
                                'maxitems' => 20,
-                               'renderMode' => $GLOBALS['TYPO3_CONF_VARS']['BE']['accessListRenderMode'],
                                'iconsInOptionTags' => 1,
                        )
                )