[BUGFIX] Indent with new lines causes invalid output
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / lang / locallang_core.xlf
index 9c9d433..060790e 100644 (file)
@@ -1,6 +1,6 @@
 <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 <xliff version="1.0">
-       <file source-language="en" datatype="plaintext" original="messages" date="2011-10-17T20:22:33Z" product-name="lang">
+       <file source-language="en" datatype="plaintext" original="messages" date="2011-10-17T20:22:33Z" product-name="lang" xml:space="preserve">
                <header/>
                <body>
                        <trans-unit id="labels.openInNewWindow">
@@ -74,7 +74,7 @@
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="labels.fieldsChanged">
                                <source>There are unsaved changes in the form!
-                                       Do you want to continue WITHOUT saving?
+Do you want to continue WITHOUT saving?
                                </source>
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="labels.noRTEfound">
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="mess.refresh_login">
                                <source>Your login has probably expired.
-                                       Do you want to refresh it now?
+Do you want to refresh it now?
                                </source>
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="mess.refresh_login_refresh_button">
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="mess.onChangeAlert">
                                <source>This change will affect which fields are available in the form.
-                                       Would you like to save now in order to refresh the display?
+Would you like to save now in order to refresh the display?
                                </source>
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="mess.move_into">
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="ExtDirect.namespaceError">
                                <source>Ext Direct error in "%s" with namespace: "%s"\n
-                                       Try to clear the TYPO3 cache and / or use paramater no_cache=1 as parameter in URL typo3/ajax.php\n\n
-                                       Check also the following points:\n
-                                       - configuration in ext_localconf.php: registration key should be like "TYPO3.MyExtension.Sample"\n
-                                       - URL typo3/ajax.php: namespace parameter should be like: "TYPO3.MyExtension"\n
-                                       - javascript: method\'s name should be like: "TYPO3.MyExtension.Sample.myMethod"\n
+Try to clear the TYPO3 cache and / or use paramater no_cache=1 as parameter in URL typo3/ajax.php\n\n
+Check also the following points:\n
+- configuration in ext_localconf.php: registration key should be like "TYPO3.MyExtension.Sample"\n
+- URL typo3/ajax.php: namespace parameter should be like: "TYPO3.MyExtension"\n
+- javascript: method\'s name should be like: "TYPO3.MyExtension.Sample.myMethod"\n
                                </source>
                        </trans-unit>
                        <trans-unit id="ExtDirect.noNamespace">