[BUGFIX] "template" was replaced by namespace everywhere
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / tstemplate_objbrowser / Classes / Controller / TypoScriptTemplateObjectBrowserModuleFunctionController.php
index ece82a6..67254f0 100644 (file)
@@ -183,7 +183,7 @@ class TypoScriptTemplateObjectBrowserModuleFunctionController extends \TYPO3\CMS
                $manyTemplatesMenu = $this->pObj->templateMenu();
                $template_uid = 0;
                if ($manyTemplatesMenu) {
-                       $template_uid = $this->pObj->MOD_SETTINGS['TYPO3\\CMS\\Backend\\Template\\DocumentTemplatesOnPage'];
+                       $template_uid = $this->pObj->MOD_SETTINGS['templatesOnPage'];
                }
                // BUGBUG: Should we check if the uset may at all read and write template-records???
                $bType = $this->pObj->MOD_SETTINGS['ts_browser_type'];
@@ -392,7 +392,7 @@ class TypoScriptTemplateObjectBrowserModuleFunctionController extends \TYPO3\CMS
                                foreach ($tmpl->parserErrors[$pEkey] as $inf) {
                                        $errorLink = '';
                                        if ($templateAnalyzerInstalled) {
-                                               $errorLink = (((' <a href="' . htmlspecialchars((($aHref . '&SET[function]=tx_tstemplateanalyzer&TYPO3\\CMS\\Backend\\Template\\DocumentTemplate=all&SET[ts_analyzer_checkLinenum]=1#line-') . $inf[2]))) . '">') . $GLOBALS['LANG']->getLL('errorShowDetails')) . '</a>';
+                                               $errorLink = (((' <a href="' . htmlspecialchars((($aHref . '&SET[function]=tx_tstemplateanalyzer&template=all&SET[ts_analyzer_checkLinenum]=1#line-') . $inf[2]))) . '">') . $GLOBALS['LANG']->getLL('errorShowDetails')) . '</a>';
                                        }
                                        $errMsg[] = (($inf[1] . ': &nbsp; &nbsp;') . $inf[0]) . $errorLink;
                                }