[BUGFIX] backColor transparent causes black background or flickering
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / cms / tslib / class.tslib_gifbuilder.php
index ef04ffe..3aeb29c 100644 (file)
@@ -98,7 +98,6 @@ class tslib_gifBuilder extends t3lib_stdGraphic {
                        $this->cObj =t3lib_div::makeInstance('tslib_cObj');
                        $this->cObj->start($this->data);
 
-
                        // Hook preprocess gifbuilder conf
                        // Added by Julle for 3.8.0
                        //
@@ -159,7 +158,6 @@ class tslib_gifBuilder extends t3lib_stdGraphic {
                        }
                        if (!$this->setup['XY'])        {$this->setup['XY']='120,50';}
 
-
                                // Checking TEXT and IMAGE objects for files. If any errors the objects are cleared.
                                // The Bounding Box for the objects is stored in an array
                        foreach($sKeyArray as $theKey) {
@@ -367,7 +365,6 @@ class tslib_gifBuilder extends t3lib_stdGraphic {
                        && (empty($this->setup['format']) || $this->setup['format'] === 'png')) {
 
                                // Set transparency properties
-                       imagealphablending($this->im, FALSE);
                        imagesavealpha($this->im, TRUE);
 
                                // Fill with a transparent background
@@ -839,4 +836,4 @@ class tslib_gifBuilder extends t3lib_stdGraphic {
                return $maximum;
        }
 }
-?>
\ No newline at end of file
+?>