[BUGFIX] Move doctrine initalization to connect() method
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / install / composer.json
1 {
2         "name": "typo3/cms-install",
3         "type": "typo3-cms-framework",
4         "description": "The Install Tool mounted as the module Tools>Install in TYPO3.",
5         "homepage": "https://typo3.org",
6         "license": ["GPL-2.0+"],
7         "authors": [{
8                         "name": "TYPO3 Core Team",
9                         "email": "typo3cms@typo3.org",
10                         "role": "Developer"
11                 }],
12
13         "require": {
14                 "typo3/cms-core": ">=9.0.0 <=9.0.99",
15                 "typo3/cms-extbase": ">=9.0.0 <=9.0.99",
16                 "typo3/cms-fluid": ">=9.0.0 <=9.0.99",
17                 "nikic/php-parser": "~3.0.6",
18                 "symfony/finder": "^2.7 || ^3.0"
19         },
20         "conflict": {
21                 "typo3/cms": "*"
22         },
23         "replace": {
24                 "install": "*"
25         },
26         "extra": {
27                 "branch-alias": {
28                         "dev-master": "9.x-dev"
29                 },
30                 "typo3/cms": {
31                         "Package": {
32                                 "protected": true,
33                                 "partOfFactoryDefault": true,
34                                 "partOfMinimalUsableSystem": true
35                         },
36                         "extension-key": "install"
37                 }
38         },
39         "autoload": {
40                 "psr-4": {
41                         "TYPO3\\CMS\\Install\\": "Classes/"
42                 }
43         },
44         "autoload-dev": {
45                 "psr-4": {
46                         "TYPO3\\CMS\\Install\\Tests\\": "Tests/"
47                 }
48         }
49 }