[BUGFIX] Adjustments to FAL-enabled RTE image and link dialogues
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / rtehtmlarea / locallang_db.xlf
1 <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
2 <xliff version="1.0">
3         <file source-language="en" datatype="plaintext" original="messages" date="2011-10-17T20:22:36Z" product-name="rtehtmlarea">
4                 <header/>
5                 <body>
6                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym" xml:space="preserve">
7                                 <source>Abbreviation</source>
8                         </trans-unit>
9                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.type" xml:space="preserve">
10                                 <source>Type</source>
11                         </trans-unit>
12                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.type.I.0" xml:space="preserve">
13                                 <source>Acronym</source>
14                         </trans-unit>
15                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.type.I.1" xml:space="preserve">
16                                 <source>Abbreviation</source>
17                         </trans-unit>
18                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.term" xml:space="preserve">
19                                 <source>Term</source>
20                         </trans-unit>
21                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.acronym" xml:space="preserve">
22                                 <source>Abbreviation</source>
23                         </trans-unit>
24                         <trans-unit id="tx_rtehtmlarea_acronym.static_lang_isocode" xml:space="preserve">
25                                 <source>Language of the abbreviation</source>
26                         </trans-unit>
27                 </body>
28         </file>
29 </xliff>