[BUGFIX] Show unit "Bytes" for file size of Installer test images
[Packages/TYPO3.CMS.git] / typo3 / sysext / install / Resources / Private / Partials / Action / Tool / TestSetup / DisplayTwinImage.html
1 {namespace i=TYPO3\CMS\Install\ViewHelpers}
2
3 <h4>{test.title}</h4>
4
5 <f:if condition="{test.message}">
6 <f:render partial="Action/Common/StatusMessage" arguments="{message: test.message}" />
7 </f:if>
8
9 <f:if condition="{test.error}">
10 <f:then>
11 <f:render partial="Action/Common/StatusMessage" arguments="{message: test.error}"/>
12 </f:then>
13 <f:else>
14 <table class="t3-install-displaytwinimageimages">
15 <tbody>
16 <tr>
17 <td>
18 <strong>Reference</strong>
19 </td>
20 <td>
21 <strong>Your system</strong>
22 </td>
23 </tr>
24 <tr>
25 <td>
26 <img src="../../../../{test.referenceFile -> i:file.relativePath()}?{time}" />
27 </td>
28 <td>
29 <f:if condition="{test.outputFile}">
30 <f:then>
31 <img src="../../../../{test.outputFile -> i:file.relativePath()}?{time}" />
32 </f:then>
33 <f:else>
34 <div class="typo3-message message-error" >
35 <div class="header-container">
36 <div class="message-header"><strong>No image</strong></div>
37 </div>
38 <div class="message-body">
39 Your system generated no image at all. This is probaly a misconfiguration.
40 </div>
41 </div>
42 </f:else>
43 </f:if>
44 </td>
45 </tr>
46 <tr>
47 <td>
48 {test.referenceFile -> i:file.size()}Bytes,
49 {test.referenceFile -> i:file.imageDimension()}
50 x {test.referenceFile -> i:file.imageDimension(dimension:'height')} pixel
51 </td>
52 <td>
53 <f:if condition="{test.outputFile}">
54 <f:then>
55 {test.outputFile -> i:file.size()}Bytes,
56 {test.outputFile -> i:file.imageDimension()}
57 x {test.outputFile -> i:file.imageDimension(dimension:'height')} pixel
58 </f:then>
59 </f:if>
60 </td>
61 </tr>
62 </tbody>
63 </table>
64 <f:if condition="{test.command}">
65 <div class="t3-install-displaytwinimagetextarea">
66 {i:format.imageMagickCommands(commands:test.command)}
67 </div>
68 </f:if>
69 </f:else>
70 </f:if>
71
72 <p></p>